In ons gamma kalligrafiemateriaal kunnen wij u een zeer persoonlijke selectie  materialen aanbieden. Alles wat ik verkoop, gebruik ik zelf. Een woordje uitleg is mij dan ook nooit teveel.

INKTEN (wisselend aanbod)

                        Winsor & Newton *  Daler en Rowney *  Sennelier

   

leuk om uw eigen inkt te maken : BISTER ,in verschillende kleuren verkrijgbaar

PENNEN

Mijn teksten en kaartjes schrijf ik het liefst, zelfs na al die jaren, met een eenvoudig indooppennetje op een houten pennenstok. We hebben verschillende soorten pennetjes op voorraad : Brause, Speedball, Posterpennen, Copperplate, Redis, elleboogpennen, rietpennen,  schaduwpennetjes, voor linkshandigen, Manuscript sets, pennen met een schrijfveer, voor elk wat wils ... Uiteraard hebben we voor iedere pen een passende pennenhouder indien gewenst.

     

Voor de starters hebben we pakketjes met eenvoudige pennen

PENSELEN

Wisselend assortiment van Chinese en Japanse penselen

Hier klikken voor de productbeschrijvingHier klikken voor de productbeschrijvingHier klikken voor de productbeschrijvingHier klikken voor de productbeschrijving

PENTEL Pocket Brush pen - vulpenseel - zwart (ook om mee te tekenen)

 

KALLIGRAFIEPAPIER

Sennelier in blokken

Lana kalligrafiepapier in blokken met meetwijzer achteraan op de blok, zo hoef je geen lijntjes te trekken - in losse vellen, op rol of in blokformaat 

zelf werk ik heel graag op  Canson Edition papier (100 % katoen - verkrijgbaar in diverse tinten) en het Lana papier Satiné (100 % katoen, verkrijgbaar in blok en grote vellen)

Canson Moulin du Roy  satiné of grain fin :  gratis staaltjes kunt u bij ons afhalen !

ARCHES VELIN - ARCHES RIVES BFK verkrijgbaar in grote vellen

Oefeningen maak ik graag op het ouderwetse Steinbachpapier omwille van de gladde korrel, we hebben dit papier in losse vellen en in blok onder de naam Canson Academy (A4 en A3)

Mi-Teintes pastelpapier in verschillende kleuren. Dit papier heeft twee zijden : glad en korrel. Wanneer je schrijft op de korrelige kant met een pen, dan krijg je soms onverwachte 'spat'-effecten, dit kan heel speels overkomen in de lay-out van je werk. Dit papier is bijv. heel plezant om op te schrijven met een colapen.

 

aanradertje : PEACOCK WENZHOU - moerbeiboompapier 30 gram, op rol

46 cm op 2500 cm   *     97 cm op 1000 cm

 

 

MOOIE SELECTIE SCHRIJFBOEKJES

sariboekjes - boekjes met lederen kaft - handgeschepte boekjes - wisselend aanbod

Dit zijn boekjes die je altijd bij je kunt dragen ... zomaar ... of op een bijzonder moment ... het zijn boekjes die je kan vullen met gedachten van geluk, met mooie herinneringen, met dat ene ontroerende gedicht, met gevoelens die je niet kan verwoorden. Het zijn ook boekjes die je zomaar aan iemand kan geven, die het op zich dan kan vullen met gedachten van geluk, met mooie herinneringen, ...

               

                    

 

Hebt u een persoonlijke wens aan een bijzonder iemand ? Een mooie tekst met een prachtige boodschap ? 

   

Op aanvraag schrijven wij uw wensen  in kalligrafie. Formaat, kleur, papier en prijs zijn overeen te komen. Dit kan op een kaartje, als tekst in een lijstje, op een kei, ..., we proberen uw wens zo persoonlijk mogelijk te maken !

 

keien met een persoonlijke boodschap - al dan niet in een wensdoosje

  

   In ons winkeltje bieden we  een steeds wisselende selectie  handgeschreven kaartjes aan voor verschillende gelegenheden, ieder kaartje bestaat maar één keer en heeft daardoor een uniek karakter. Deze kaartjes noem ik zelf : de goe-gevoeletjes. Alle kaartjes worden verkocht met een passende enveloppe. 

(formaat 14 x 14 cm of 12 x 18 cm)

 

  kleine lijstjes met grote gedachten, vanaf 15 euro

  voor wanneer woorden je tekort schieten... 

 

 

 

 

 

 

pastels

pottenbakken

terug naar hoofdpagina