LEUKE LINKS :

Vrouwtje Theelepel

Kinderatelier Vrouwtje Theelepel is een kleurrijk plekje waar kinderen (en grote mensen ...) zich meteen thuis voelen. De grote knutseltafel nodigt uit tot kliederen en kladderen. Elke maand werken Mijnheer en Mevrouw Theelepel rond een bepaald thema. 

Galerie Sabine Van Paemel

Coaching 4 you

Voor de verzorging van onze tanden gaan we naar de tandarts. En om onze voeten een beurt te geven, trekken we naar de pedicure. 

Maar hoe groot is de aandacht voor onze persoon?  Hoe slaag jij erin om je wel in je vel te voelen? Zou je soms ook meer voldoening willen putten uit je dagdagelijkse leven? Personal coaching kan je hierbij helpen. Coaching heeft de bedoeling mensen krachtiger te maken. Wil je assertiever reageren in bepaalde situaties ?     Voel je je soms onzeker ?    Heb je last van stress?    Hunker je naar een beter evenwicht tussen werk en privé?     Vind je als leraar je draai niet in je klas ?       Word je doodmoe van je eigen perfectionisme? Ben je gevoelig voor kritiek ?      Sta je voor een moeilijke beslissing ?     Wil je als student je studiehouding optimaliseren? Loopt je relatie niet naar wens ?    Geeft de opvoeding van je kinderen je soms kopzorgen? …                       Dan kan ik je aanraden contact te nemen met Coaching4you !  Coaching4you wil vanuit een respectvolle en discrete houding mensen ondersteunen.  Coaching4you wordt geleid door Sabine Keerman

Sabine Keerman (°59) behaalde in 1981 het diploma master in de pedagogische en psychologische wetenschappen aan de KU Leuven. Sabine doceerde psychologie, opvoedkundige wetenschappen (zorg), agogische en communicatieve vaardigheden aan de KaHo St.-Lieven.  Ze volgt talrijke vormingen i.v.m. opvoeden, onderwijs, supervisie, communicatie, coaching en wellbeing.  Ondertussen werkt Sabine samen met verschillende artsen, een kinder- en jeugdpsychiater, een diëtiste en een nascholingscentrum. De individuele coaching gaat door in Coaching4you, Scharestraat 50, 8020 Oostkamp (grens Wingene). Indien dit voor de persoon niet haalbaar is, dan kan een individuele coaching, een ouderconsult of een studiecoaching aan huis overwogen worden. Er worden ook regelmatig workshops ingericht i.v.m. opvoeden en communicatie. 

Marleen Dotselaere :

Nog zo'n lieve dame die ik heb leren kennen via de winkel : Marleen Dotselaere. Bij Marleen kan je terecht als je intuïtief wil schilderen. Vanuit haar achtergrond als kleuteronderwijzeres en beeldend kunstenaar (glaskunstenaar en aquarel) vindt ze inspiratie om mensen hierbij te begeleiden. Zijzelf omschrijft het als : uitdrukking geven aan het verlangen om te schilderen vanuit je gevoel, met de onbevangenheid van een kind en zonder nadruk op technische regels en dit vanuit een persoonlijke ervaring.

Elke sessie van anderhalf uur wordt opgebouwd vanuit een relaxatiemoment in een huiselijke sfeer. Meer info :  Marleen Dotselaere, Zandstraat 547, 8200 Sint-Andries, 050/31 80 04 - 0476/29 57 94  

Nu Puur

In een  ver verleden heb ik nog gewerkt als lesgeefster in de tennisschool van An Devos in Brugge. Daar leerde ik Marjan Tuyttens - nu bachelor verslavingszorg bij Nu Puur - kennen, ik zie haar nog binnen komen : een heel lief kind, met twee kattestaarten in haar haar, met een hele mooie en lieve lach. 

 Ik ken heel weinig mensen die zo puur zijn als Marjan. De naam die ze koos voor haar vereniging kon niet beter gekozen zijn ... De vzw "Nu Puur" is een vereniging met als doel : open-minded en volgens een holistische visie jouw persoonlijke draagkracht te bevorderen. Het is een ontmoetingsplaats middenin de Brugse Polders en bied o.a. :  verslavingstherapie en nazorg - activiteiten en workshops - ademmeditatie en oefeningen ...

Marjan Tuyttens / drugs / ervaringsdeskundig / depressie

Juwelier Arnold - Oudenburg    

Marktstraat 26 - 8460 Oudenburg - tel. 059/26 69 60

't Veertje

Ik vind deze website één van de mooiste en meest complete sites voor kalligrafie die je maar kan vinden. Ik was dan ook zeer verrast toen ik op een dag een mailtje kreeg van Godelief Tielens, HET talent van 't Veertje, een grote dame op gebied van de kalligrafie. Zo zie je maar dat mensen via het internet mekaar kunnen vinden ! Ik wens jullie veel plezier, neem rustig de tijd want je kan uren genieten !!

Galerie Van Eijck 

Een paar jaar geleden, waren we in Rotterdam, om de tentoonstelling over Mucha te bezoeken. Alhoewel Pascal meestal een ingebouwde radar heeft om overal de weg te vinden, waren we hopeloos onze weg kwijt. Toen we deze galerie zagen zijn we binnengestapt om de weg te vragen. Het was een echte ontdekking. Van deze kleurrijke kunst word je als mens supervrolijk. (We zijn eigenlijk langer in deze galerie blijven plakken dan we wilden ...)  

 

plannetje (naar de winkel)

terug naar hoofdpagina